Sisteme supraveghere video, sisteme alarma, securitate, detectie incendiu, videointerfonie

Solicita oferta: 0722.950.990

Sisteme supraveghere video, sisteme camere video

Supraveghere Video

Proiectam si instalam sisteme de supraveghere video cu echipamente furnizate de lideri mondiali ai domeniului (HIKVISION, DAHUA, AXIS, UNV, BOSCH, MOBOTIX etc). Totodata, pentru bugete restranse instalam si sisteme video cu un grad ridicat de fiabilitate ale unor producatori mai putin consacrati. Nu recurgem la solutii prestabilite ci acordam atentie in proiectarea fiecarui sistem de supraveghere video in functie de particularitatile acestuia.

Camere analogice

Implementam solutii de supraveghere video utilizand camere analogice cu proprietati si scopuri diverse:

  • camere cu rezoluČ›ii de la 2MP la 8MP;
  • camere cu sensibilitate in infrarosu;
  • camere de interior (mini-dome) sau exterior (bullet, dome);
  • camere mobile tip "speed-dome" sau pentru monitorizare trafic.

Camere IP

Calitatea imaginilor oferite de aceste camere si sisteme, mai ales pe timp de zi, este net superioara celor analogice. Astfel, acestea au fost/sunt vizate in special de catre clientii ce doresc sa obtina detalii importante de pe imaginile stocate (identificarea persoanelor, a numerelor de inmatriculare etc). Desi pretul acestor echipamente este mai ridicat decat al celor analogice, tot mai multi clienti achizitioneaza de la inceput sisteme IP, pentru a nu fi nevoiti ulterior sa le imbunatateasca pe cele analogice.

Solutii de vizualizare si stocare

In cazul unor sistemelor video ce au drept scop monitorizarea unor activitati ce se desfasoara in spatiile personale (supravegherea copiilor, animale de casa, etc) imaginile pot fi vizualizate prin internet.
Stocarea imaginilor atat in cazul sistemelor de supraveghere analogice cat si IP se realizeaza cu echipamente dedicate, Digital Video Recorder (DVR), respectiv Network Video Recorder (NVR) ce ofera posibiliatea conectarii unor echipamente auxiliare: senzori, sirene, monitoare LCD, monitoare TV, etc. Astfel, in functie de solutie pot fi stocate imagini pentru intervale de timp cuprinse intre cateva zeci de zile pana la cateva luni.

Servicii oferite

  • sisteme supraveghere video
  • sisteme de securitate antiefractie
  • sisteme protectie perimetrala
  • sisteme de detectie si alarma la incendiu
  • sisteme control acces si pontaj
  • sisteme interfonie si videointerfonie

hikvision dahua axis unv mobotix bosch echipamente securitate video paradox echipamente securitate video electra echipamente securitate video dsc echipamente securitate video nice